DHOME DOPIO

Per Nje Person & Pa Ballkon

Kjo dhome dyshe ka nje krevat te plote dhe nje mengjes shume te mire te perfshire ne cmim. Kjo dhome eshte e perkryer per nje person. Western Star Hotel, i ofron turisteve dhoma te mobiluara me kujdes dhe hapesire.

DHOME DOPIO

Per Dy Persona & Pa Ballkon

Kjo dhome dyshe ka nje krevat te plote dhe nje mengjes shume te mire te perfshire ne cmim. Kjo dhome eshte e perkryer per dy persona. Western Star Hotel, i ofron turisteve dhoma te mobiluara me kujdes dhe hapesire.

DHOME DOPIO

Per Dy Persona & Me Ballkon

Kjo dhome dyshe ka nje krevat te plote dhe nje mengjes shume te mire te perfshire ne cmim. Kjo dhome eshte e perkryer per dy persona. Western Star Hotel, i ofron turisteve dhoma te mobiluara me kujdes dhe hapesire.

DHOME TRESHE

Per Tre Persona & Me Ballkon

Kjo dhome treshe ka nje krevat te plote plus nje tek dhe nje mengjes shume te mire te perfshire ne cmim. Kjo dhome eshte e perkryer per tre persona. Western Star Hotel, i ofron turisteve dhoma te mobiluara me kujdes dhe hapesire.

DHOME TRESHE

Per Tre Persona & Pa Ballkon

Kjo dhome treshe ka nje krevat te plote, nje tek dhe nje mengjes shume te mire te perfshire ne cmim. Kjo dhome eshte e perkryer per tre persona. Western Star Hotel, i ofron turisteve dhoma te mobiluara me kujdes dhe hapesire.

DHOME FAMILJARE

Per Kater Persona & Me Ballkon

Kjo dhome familjare ka nje krevat te plote plus dy tek dhe nje mengjes shume te mire te perfshire ne cmim. Kjo dhome eshte e perkryer per kater persona. Western Star Hotel, i ofron turisteve dhoma te mobiluara me kujdes dhe hapesire.