DHOME FAMILJARE

Per Kater Persona & Me Ballkon

Kjo dhome familjare ka nje krevat te plote plus dy tek dhe nje mengjes shume te mire te perfshire ne cmim. Kjo dhome eshte e perkryer per kater persona. Western Star Hotel, i ofron turisteve dhoma te mobiluara me kujdes dhe hapesire.

null

4 Persona

null

Nje Krevat Dopio + 2 Tek

null

Mengjes i perfshire

FACILITETE NE DHOME

POLITIKAT E HOTELIT

Deposita : 100% e nates se pare do te merret ne momentin e rezervimit

Politikat e anullimeve apo parapagimeve varen nga lloji i dhomes

Check in: 14:00 PM

Check out: 11:00 AM