W

Jemi te lumtur t’ju ftojme ne

Western Star Hotel

Hoteli ndodhet ne nje zone perfekte te Shkembit Kavajes, Lagjja 13, Durres-Shqiperi, 30 m nga ana e detit. Hoteli eshte komod, i pastër dhe i dekoruar bukur. Ju do të gjeni tek ne nje staf gjithmone te gatshem, miqesor, te kendshem dhe efikas, dhoma të mira, sherbime te shkelqyera dhe cmim shume te lire.

W

Jemi te lumtur t’ju ftojme ne

Western Star Hotel

Hoteli ndodhet ne nje zone perfekte te Shkembit Kavajes, Lagjja 13, Durres-Shqiperi, 30 m nga ana e detit. Hoteli eshte komod, i pastër dhe i dekoruar bukur. Ju do të gjeni tek ne nje staf gjithmone te gatshem, miqesor, te kendshem dhe efikas, dhoma të mira, sherbime te shkelqyera dhe cmim shume te lire.

NJIHUNI ME DHOMAT ME KOMODE

DHOMAT TONA

NE KRIJOJME EKSPERIENCA TE PAHARRUESHME

SHERBIMET TONA

Parkim

Bar

Restorant

Dhoma Familjare

Rezervo Tani

Kaloni Caste te Paharrueshme